دوشنبه 14 اردیبهشت برابر با 15 رجب مصادف با وفات حضرت زینب(س) (سال63 ه-ق) می باشد. حضرت زینب(س) بانویی است که در عالم امکان کمتر نظیرش را می توان دید. این بانوی کریمه را نه تنها اسوه ایی برای بانوان بلکه الگویی برای مردان در تحمل سختی های و شکیببایی در مقابل مصائب روزگار می توان نام برد ،بی دلیل نیست که این بانوی مکرمه را ام المصائب خوانده اند.در تاریخ وفات حضرت زینب کبری(س) سومین فرزند امیرمومنان حضرت علی(ع) اختلاف نظر وجود دارد، اما مشهور این است که آن حضرت در 15 رجب سال 62 هجری روز یکشنبه وفات کرده است. در برخی از نوشتهها آمده است که آن حضرت مریض شدند و به طور طبیعی وفات کرده اند چون آن حضرت تحت آن همه مرارت ها و سختی ها مریض شدند و این به نظر برخی کارشناسان و مورخین صحیح تر به نظر می رسد. اما برخی معتقدند دستگاه فاسد یزید به وسیله عوامل خود حضرت را به وسیله سم به شهادت رسانده باشند چراکه با توجه به حضور ایشان در واقعه کربلا و برپا داشتن پرچم کربلا با برگزاری مجالس مختلف توسط این بانوی صدیقه دستگاه حاکم این جریان را برنمی تافتند و در نتیجه منتج به ترور ایشان گشت.
پدر بزرگوار آن حضرت، اوّلین پیشوای شیعیان حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب(ع) و مادر گرامی آن بزرگوار، حضرت فاطمه زهرا (س) میباشد. همسر گرامی آن حضرت، عبداللّه فرزند جعفر بن ابیطالب، بود. برای آن بانوی بزرگوار سه پسر به نامهای علی، عون، و جعفر و یک دختر به نام ام کلثوم ذکر شده است.
این بانوی مکرمه از هوش و ذکاوت بسیاری برخوردار بودند به همین سبب به ایشان لقب عقیله داده اند. مشهور است که خطبه فدکیه را که حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (س) در دفاع از حق امیرالمؤمنین (ع) و غصب فدک در حضور اصحاب پیغمبر اکرم (ص) ایراد فرمودند، حضرت زینب(س) روایت فرموده است. در حالی که ایشان در آن موقع شش یا هفت سال بیشتر نداشتند و این نشان از ذکاوت هوش ایشان دارد.
پس از آنکه کاروان آزادگان به دمشق رفت. در شام نیز زینب (س) توانست افکار عمومی را دگرگون نماید. جلسهای یزید به عنوان پیروزی ترتیب داده بود و در حضور بازماندگان واقعه کربلا، سربریده حسین (ع) را در تشت نهاد و با چوبدستی به صورتش میزد، زینب کبری (س) با سخنرانی خویش غرور یزید را در هم کوفت و او را از کرده خویش پشیمان کرد. سرانجام یزید مجبور شد کاروان را با احترام به مدینه برگرداند.
در مدینه نیز زینب (س)، پیام آور شهیدان، ساکت ننشست.این بانوی بزرگوار با فریادش مردم مدینه را بر ضد حکومت یزید شوراند. حاکم مدینه در پی تبعید حضرت زینب (س) برآمد. به نوشته برخی حضرت به شام سفر نمود و در همان جا درگذشت. برخی دیگر گفتهاند: حضرت به مصر هجرت نمود و در تاریخ پانزدهم رجب سال 62 هجری درگذشتند.
فرزندان مؤسسه راه فرشتگان آسمانی( شیرخوارگاه حلیمه«س» ) به سهم خود سالروز وفات عقیله بنی هاشم زینب کبری(س) را به تمامی مسلمانان تسلیت عرض کرده و لذا با توجه به قرار داشتن در ماه خداوند متعال ماه رجب و سالروز وفات این بانوی عظیم الشأن، از خاندان مهر و محبت، منتظر الطاف و عنایت شما بزرگواران خیر و نیکوکار هستند.
مؤسسه خیریه راه فرشتگان آسمانی ، مؤسسه ای غیر انتفاعی است که در سال ۱۳۹۱ با هدف نگهداری شبانه روزی از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست و با مجوز رسمی سازمان بهزیستی به شماره ثبت۵۵۷ شروع به کار کرده است . این مؤسسه با الطاف الهی و همت تنی چند از
絕對不應該在24小時內服用威而鋼超過一次,並且劑量不能超過100毫克。也不應該將 威而鋼與任何其他陽痿藥物一起服用。如果沒有發生任何事情,另一種藥片不會有任何不同。
威而鋼是PDE5抑制劑的一種,同類型的藥物還有 犀利士、樂威壯。而犀利士擁有36小時長久藥效的特點十分適合我。經實踐,服用1粒犀利士確實在接下來的兩天裡勃起不舉的問題消失無踪。