بنیاد بیل و مِلیندا گیتس، نام قدرتمندترین بنیاد خیریه خانوادگی در جهان است. این بنیاد در سال ۲۰۰۰ میلادی بهدست بیل و ملیندا گیتس بنیانگذاری شد و در سال ۲۰۰۶ میلادی بهدست وارن بافت به دو برابر گسترش یافت.
هدفهای اصلی بنیانگذاری این بنیاد افزایش تندرستی و کاهش تهیدستی بسیار بالا در گستره جهان است و در آمریکا گسترشدادن شانسهای آموزشی و دسترسی به تکنولوژی اطلاعات و دادهها میباشند. مرکز این بنیاد در شهر سیاتل، واشینگتن در ایالت واشنگتن در آمریکا جای دارد و بهدست سه تن از عضوهای هیئت مدیره به نامهای بیل گیتس و همسرش ملیندا گیتس و وارن بافت اداره میشود. دیگر مدیران بنیاد ویلیام اچ گیتس و پتی استونسیفر (CEO) میباشند. حجم کمکهای انجامشده این انستیتو نزدیک به ۳۳ میلیارد دلار است.
این بنیاد در آغاز بهدست بیل گیتس در سال ۲۰۰۰ میلادی با سرمایه ۱۰۶ میلیون دلار بنیانگذاری شد. در طول دو سال کار این انستیتو، سرمایهٔ آن به ۲ میلیارد دلار افزایش یافت.
بنیاد بیل و ملیندا گیتس بهدست بیل گیتس و همسرش ملیندا در ژانویه سال ۲۰۰۰ میلادی از درهمآمیختن دو بنیاد آموزش گیتس و ویلیام اچ گیتس بهوجودآمد. بنیاد آموزش گیتس از بنیاد کتابخانه گیتس که در سال ۱۹۹۶ میلادی گشایش شدهبود شکل گرفت. در ماه ژوئن سال ۲۰۰۶ میلادی گیتس تصمیم خود را برای بیرون آمدن از کارهای روزمره مایکروسافت و گذاشتن کامل وقت خود همراه با بونو، خواننده گروه ایرلندی یوتو، که نامش در ژورنال تایم برای کارهای خیرخواهانه در سال ۲۰۰۵ میلادی آورده شدهاست تا ماه ژوئیه سال ۲۰۰۸ میلادی اعلام کرد.
در ماه مه ۲۰۰۶ میلادی بنیاد بیل و ملیندا گیتس جایزه اسپانیایی شاهزاده آستوریاس را برای همکاریهای جهانی و میانکشوری بهدستآورد.
در ۲۵ ژوئن سال ۲۰۰۶ میلادی، وارن بافت (پولدارترین مرد جهان در سال ۲۰۰۸ میلادی به گفته ژورنال فوربس) قول داد ۱۰ میلیون سهم از سهام کلاس «ب» شرکت برکشایر هاتاوی به ارزش ۳۰٫۷ میلیارد دلار را در چندین سال به بنیاد بدهد. بافت شرایطی را تعیین کرد تا این اهدای بزرگ به بنیاد حجم کمکها را به آسانی افزایش ندهد اما بهعنوان یک همکاری سازنده حجم کمکها و بخششهای سالیانه بنیاد را به دو برابر افزایش دهد.
شرایط وارت بافت برای دادن این کمک به بنیاد بیل و ملیندا گیتس دربردارنده موردهای زیر است:
بافت فرصتی دو ساله را به بنیاد برای کاری شدن شرط سوم دادهاست. بنیاد گیتس ۵٪ از سهام (۵۰۰٬۰۰۰ سهم) را در ژوئیه سال ۲۰۰۶ میلادی دریافت کردهاست و ۵٪ باقیمانده را در ژوئیه سالهای ۲۰۰۷ میلادی (۴۷۵٬۰۰۰ سهم)، ۲۰۰۸ میلادی (۴۵۲٬۲۵۰ سهم) و تا پایان دریافت خواهد کرد.
از سال ۲۰۰۶ میلادی، بنیاد ۳۳٫۷ میلیارد دلار را کمک کردهاست. برای این که این بنیاد کار خود را با نام خیریه پی بگیرد و ادامه دهد میبایست هر ساله ۵٪ از داراییهای خود را وقف کند. به اینگونه حجم اهدایی بنیاد هر ساله دستکم پولی برابر ۱٫۵ میلیارد دلار خواهد بود.
از سال ۲۰۰۶ میلادی، بنیاد به چهار بخش دربردارنده کارهای اصلی (ارتباطهای همگانی، اعتبارها، منبعهای انسانی) با مدیر بودن شریل اسکات و سه برنامه اهدایی زیر سازمانبندی شد:
بر پایهٔ گزارش روزنامه وال استریت ژورنال در تازهترین برنامه، بنیاد بیل و ملیندا گیتس صدها میلیون دلار در زمینه تشویق تهیدستان به پسانداز در سراسر جهان هزینه خواهد کرد.
به علاوه، بر پایهگذارش منتشر شده به دست بنیاد بیل کلینتون در ۱۸ دسامبر ۲۰۰۸، بنیاد بیل و ملیندا گیتس میان ۱۰ تا ۲۵ میلیون دلار به این بنیاد کمک کردهاست.
مؤسسه خیریه راه فرشتگان آسمانی ، مؤسسه ای غیر انتفاعی است که در سال ۱۳۹۱ با هدف نگهداری شبانه روزی از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست و با مجوز رسمی سازمان بهزیستی به شماره ثبت۵۵۷ شروع به کار کرده است . این مؤسسه با الطاف الهی و همت تنی چند از
絕對不應該在24小時內服用威而鋼超過一次,並且劑量不能超過100毫克。也不應該將 威而鋼與任何其他陽痿藥物一起服用。如果沒有發生任何事情,另一種藥片不會有任何不同。
威而鋼是PDE5抑制劑的一種,同類型的藥物還有 犀利士、樂威壯。而犀利士擁有36小時長久藥效的特點十分適合我。經實踐,服用1粒犀利士確實在接下來的兩天裡勃起不舉的問題消失無踪。